Световноизвестният корейски тиктокър Уон Джеонг  се оказа в светлината на

...
Световноизвестният корейски тиктокър Уон Джеонг  се оказа в светлината на
Коментари Харесай

Корейски тиктокър с милиони последователи, обвинен в сексуално насилие 

Световноизвестният корейски тиктокър Уон Джеонг  се оказа в светлината на прожекторите, само че не поради огромната си известност в обществените мрежи. Новината за ареста му по обвинявания в полово принуждение се популяризира бързо, привличайки oбщественото внимание, оповестяват от " Thaiger ".

Джеонг се наложи в TikTok, където неговите хумористични видеоклипове притеглят над 55,5 милиона почитатели. Неговото онлайн наличие се простира и в YouTube, където е натрупал още 11 милиона клиенти.

Въпреки че стартира кариерата си в TikTok относително скоро в края на 2020 година, Джеонг бързо става прочут с повтарящата се приложимост на думата " мама “ във видеоклиповете си, което му печели прякора " Mama Boy Ox Zung ". Неговата онлайн интензивност обаче ненадейно стопира преди няколко месеца, като последната му обява е загадъчно видео в TikTok от 22 юли 2023 година

Внезапната липса на наличие на Джеонг остави почитателите му озадачени до разкриването на ареста му. Както оповестява " SBS ", Jeong сега е изправен пред обвинявания в полово принуждение. Тази вест провокира потрес в онлайн общността, което докара до вълна от въпроси по отношение на случая.

Подробностите към обвиняванията допускат обезпокоителен сюжет. Твърди се, че Джеонг, дружно с различен мъж, който остава неидентифициран, насърчавали жена да употребява алкохол до безсъзнание. Впоследствие транспортирали  жертвата до резиденцията на другар, където дамата е била неведнъж изнасилена. 

Тя съобщила за закононарушението на полицията на 12 декември 2023 година, което довело до последващите арести на Джеонг и неговия сателит. В момента тече следствие на обвиняванията.

В момента Джеонг остава в полицейския арест. Ако бъде приет за отговорен по повдигнатите му обвинявания, той може да получи присъда до седем години затвор. Първият правосъден развой е плануван за 17 януари 2024 година

Интересното е, че процесът на задържане на Джеонг не е бил елементарен. Докладите сочат, че когато полицията пристигнала в резиденцията му тиктокърът и неговите приятели отказали да им разрешат да влязат. Това наложило намесата на пожарникари за достъп до парцела. След предварителни следствия казусът беше предаден на прокуратурата, като следващи актуализации ще последват навреме.

Тази шокираща вест служи като внезапно увещание какъв брой е значимо " инфлуенсърите " да бъдат държани виновни за техните дейности, без значение от тяхната известност. Въпреки че изходът от случая към момента следва да бъде избран, ясно е, че това събитие е повлияло доста върху онлайн личността на Джеонг и позицията му измежду милионите му почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР